Over ons

Wij zijn twee ondernemers met een uiteenlopende achtergrond en een grote gemene deler: onze liefde voor theater en creativiteit.

Door de nare corona-periode zagen we hoe moeilijke theatermakers en creatievelingen het hadden. Daarom hebben we besloten naast onze banen dit platform op te zetten, om Makers te kunnen steunen bij het maken van prachtige voorstellingen en kunst. Ondanks dat wij niet full-time achter de knoppen zitten, bieden we op het Theatermerch.nl platform wel professionele kwaliteit. Lees meer over onze kwaliteitswaarborg. 

Ons team bestaat uit:

Marjolein Tromp - Chef Digitale Winkel 

Werkt in het dagelijks leven als front-end developer bij Incentro en houdt van een soepele check-out ervaring voor onze klanten en van cheesy musicals. Zingt daarnaast in haar a capella koor The Amsterdam Vocals en houdt enorm van theater en creatievelingen.

Bug in ons systeem? Heel fijn als je het even meldt. Stuur ons een email
 info@theatermerch.nl met als aanhef "Lieve Marjolein" als je een bug in ons systeem gevonden hebt.

Claire Hoencamp - Chef Maker Relaties 

Op doordeweekse dagen werkt Claire als promovenda aan het Nederlands Kanker Instituut. Naast haar baan en studie Biomedische Wetenschappen heeft ze zich altijd al bezig gehouden met theater. Zo heeft zo voor diverse theaterprojecten de productieleiding gedaan en vlieguren gemaakt  als Bestuurslid Extern van STA! waar ze zich bezig hield met sponsoring, acquisitie en subsidies. Op dit moment houdt ze zich in haar vrije tijd onder ander bezig met het aanvragen van subsidies voor vrienden in de kunsten. 

Zin om eens van gedachte te wisselen over ons TheaterMerch project?  Wil je ook graag je eigen merchandise verkopen?

Neem contact op met Claire via info@theatermerch.nl