Retourneren

Bij TheaterMerch werken we met print-on-demand.
Dat is wel zo fijn voor de makers die op deze manier geen dozen vol met merchandise in opslag hoeven hebben. Bovendien zullen we zo nooit overmatig produceren 💚 
Ons retourbeleid is nét even anders dan je van de gemiddelde webshop gewend bent. Lees het hieronder.

Kan ik retourneren als mijn product stuk of kapot is? 

Natuurlijk! Mocht er tijdens het printen, vervoeren of leveren van je product iets mis zijn gegaan, dan kun je het product retourneren en krijg je het volledige bedrag inclusief verzendkosten zo snel mogelijk (maar zeker binnen 14 dagen na ontvangst van het product) teruggestort. Zorg er wel voor dat je ons binnen 2 weken laat weten als je product beschadigd is! We vragen je de producten indien redelijkerwijs mogelijk terug te zenden in de originele verpakking. Kleding en schoeisel moet ongedragen zijn. 

Kan ik retourneren als mijn product niet past? 

Nee, helaas. Wij hebben dit product speciaal voor jou laten maken en laten bedrukken, daarom is het herroepingsrecht niet van toepassing en kunnen we het product dus niet terugnemen. De verkoop is na succesvolle betaling definitief. Wel goed om te weten dat je met je aankoop wel je favoriete maker hebt gesteund! Dat biedt vast troost. Wellicht vind je een andere bestemming of nieuwe eigenaar voor je product. 

Kan ik retourneren als ik mijn product toch niet wil hebben of ik het niet mooi vind staan?

Nee, helaas. Wij hebben dit product speciaal voor jou laten maken en laten bedrukken, daarom is het herroepingsrecht niet van toepassing en kunnen we het product dus niet terugnemen. Wel goed om te weten dat je met je aankoop wel je favoriete maker hebt gesteund! Dat biedt vast troost. Wellicht komt er een nieuw mode-seizoen aan waardoor jouw product ineens weer helemaal hip wordt, dan was jij de trendsetter.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Je kan door te mailen naar: info@theatermerch.nl aangeven dat jouw product beschadigd is, en je hem dus wilt retourneren. Wij zullen je dan uitleggen hoe dat te werk gaat. Je kan ook het formulier herroepingsrecht gebruiken uit onze Algemene Voorwaarden.