Voor Makers

Ben jij maker en wil je ook vette merchandise verkopen aan je fans, om zo op een leuke manier extra inkomsten binnen te krijgen? Dat kan! En het is nog simpel ook. 

5 voordelen van werken met ons:

  1. Geen opstartkosten. Wel zo duidelijk.
  2. Geen voorraad. Say goodbye to stapels dozen met merchandise in de repetitieruimte. 👋
  3. Zeer weinig risico. Door het bovenstaande én doordat we een schaalvoordeel behalen met meerdere makers op één platform.
  4. Eigen online shop. Jullie eigen URL die makkelijk te delen is met jullie fans.
  5. Minimale opstarttijd. Snel je merchandise online? Dat kan, want wij hebben de shop en alle juridische rompslomp alvast voor jullie geregeld.
Dus wil jij binnen no-time die merchandise live hebben? Neem contact op.

Hoe doen we dat?
Bij TheaterMerch werken we met print-on-demand. Dat betekent dat we de merchandise pas gaan drukken bij onze druk-partner op het moment dat het wordt besteld. 

Na de bestelling zorgen we er samen met onze fulfillment-partner voor dat de merchandise bij jullie fans terechtkomt. Iedere koper krijgt zoals je verwacht van een echte webshop voor ieder stadium van het proces een nette email over de verwachtte aankomsttijd.  

Ja ik wil starten met merch verkopen, hoe begin ik?
Simpel: mail ons op info@theatermerch.nl of vul dit formulier als je nog sneller en makkelijker je merchandise online wilt.
Op basis van jullie wensen kunnen we een kostenplaatje voor jullie berekenen en de beoogde winst-per-product vaststellen. 

Wanneer moet mijn aanvraag verstuurd? 
Om een soepele doorlooptijd te garanderen raden we aan om uiterlijk 10 dagen voor jullie deadline de aanvraag voor merchandise bij ons te hebben ingediend. Via het formulier of via de mail. Zo zorgen we er samen voor dat jullie merchandise op tijd online staat voor de 
première

Heb je nog vragen? 
Je mag ons ook altijd mailen met je vraag.  

Let's keep on creating art! Because earth without art is just "eh". 

Creatieve groet, 

Het TheaterMerch Team